Τι συνδέει τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Χρήστο μέτιο

15 Οκτωβρίου 201809:27

Με καζάνι έτοιμο να εκραγεί μοιάζουν τα πράγματα στη ΝΔ όσον αφορά το σίριαλ της εκ νέου ή μη υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Σύμφωνα με το inkomotininews.gr , λάδι στη φωτιά ήρθε και έριξε η εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, όπου έσπευσε να…«χρίσει» υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο!

Η ενέργεια του αντιπροέδρου της ΝΔ προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους της «γαλάζιας» παράταξης τοπικά, ωστόσο δεν εξέπληξε τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο και τη διασύνδεση των δύο ανδρών με τον επιχειρηματία Θάνο Κουλουτμπάνη… Ποιος είναι όμως ο κ. Κουλουτμπάνης; Ο Θάνος Κουλουτμπάνης, λοιπόν, είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ, επιχειρηματίας που έχει συνεργαστεί με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, διαθέτοντας εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα τεχνολογιών πληροφορικής σε επιχειρήσεις και σε δημόσιους οργανισμούς, και όπως οι γνωρίζοντες αναφέρουν με νόημα, άνθρωπος του Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Θάνος Κουλουτμπάνης θεωρείται ως ο άνθρωπος που «έβαλε» τον Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώσει το περίφημο «ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός φετινός πρωταθλητής», ενώ ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων που έδωσαν τον παρών στην περσινή εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Α΄ ΔΗΜΤΟ του κεντρικού τομέα της ΝΔ Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]