Η σπείρα των ΑΤΜ ξαναχτύπησε στην Ξάνθη

5 Νοεμβρίου 201413:31

Μετά από πολύ καιρό, φαίνεται πως έκανε την επανεμφάνισή της η σπείρα που χτυπά ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας! Στόχος της, αυτή τη φορά, ήταν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών της Alpha Bank έξω από την Ξάνθη.
Οι άγνωστοι δράστες έφτασαν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε έναν οικίσκο μέσα στον οποίο βρίσκεται το ΑΤΜ στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος απέναντι από το Εμπορικό Πάρκο και, χωρίς να τους δει κάποιος, τον διέρρηξαν. Αμέσως μετά, χρησιμοποίησαν τροχό για να ανοίξουν το ΑΤΜ σαν… κονσέρβα!

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πόσα χρήματα βρίσκονταν στο εσωτερικό του μηχανήματος, πάντως θεωρείται βέβαιο ότι το ποσό ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, αφού οι υπάλληλοι είχαν ανεφοδιάσει το Α.Τ.Μ. λίγες ώρες πριν. Οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν πριν γίνουν αντιληπτοί, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε από την τράπεζα όταν σήμανε ο αθόρυβος συναγερμός και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]