Το ΠΑΣΧΑ έρχεται σύντομα, η Ανάσταση θα αργήσει πολύ! Του Ανέστη Αντωνιάδη

12 Απριλίου 201620:15

Η κλεψύδρα τελειώνει, η στασιμοχρεωκοπία Ιούνη με Ιούλιο έρχεται. Στασιμοχρεωκοπία σε απλά ελληνικά σημαίνει, ότι από την ώρα που τα ληξιπρόθεσμα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς 3 δις αύξηση μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2016, νέοι φόροι θα μπουν και φυσικά δεν θα πληρωθούν γιατί η αγελάδα του ιδιωτικού τομέα βγάζει πλέον από τις θηλές της μόνο αίμα και όχι γάλα, θα πας στα ΑΤΜ συμπολίτη συνταξιούχε και δημόσιε υπάλληλε και θα ακούσεις το περιβόητο ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ, που άκουσες πέρσι το καλοκαίρι. Κοινός το κράτος, ποιο κράτος λέμε τώρα, δεν θα έχει να σε πληρώσει.

Για αυτό η βιασύνη να τελειώσει η αξιολόγηση άρον άρον και όσο, όσο να πάρουν τα λίγα δανεικά που θα τους σώσουν από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά τέλη καλοκαιριού στο ίδιο σημείο θα είμαστε πάλι.

Κατόπιν θα γίνουμε πάλι συλλέκτες νέων εμπειριών, όπως είπε και ένας Ευάγγελος και θα προσγειωθούμε απότομα για άλλη μια φορά από τις ψευδαισθήσεις που μας έχουν θρέψει όλοι οι ενάρετοι αυτά τα έξι χρόνια!

Το ΠΑΣΧΑ έρχεται σύντομα, η Ανάσταση θα αργήσει πολύ!

ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, θα κάτσεις με την λαμπάδα και θα περιμένεις;

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr