Παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

18 Φεβρουαρίου 202010:03

Επιβεβαίωση της φρίκης έφερε το ιατρικό πόρισμα σχετικά με το 11μηνο βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, καθώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή που το εξέτασε, καταδεικνύει παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίησήτου.  

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου του, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως παραμένουν απροσδιόριστα, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Αγωνία υπάρχει πλέον και για τα δύο αδερφάκιατου άτυχου μωρού, ένα αγοράκι δυόμισι χρονών και ένα κοριτσάκι που δεν έχει χρονίσει, τα οποία εξετάζονται και αυτά για ενδεχόμενη κακοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του μωρού, υπήκοοι Συρίας, οι οποίοι διαμένουν σε μισθωμένο από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων διαμέρισμα στου Ζωγράφου προσήχθησαν στην ασφάλεια. Μαζί με τους γονείς προσήχθη κι άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Το βρέφος διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα, από τον πατέρα του, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, το πρωί της Κυριακής.

Όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, έφτασε στο νοσοκομείο «άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]