Μια γροθιά οι Εβρίτες – Όλοι ένα, στις επάλξεις – Αυτοί είναι οι Έλληνες λέει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

3 Μαρτίου 202009:51

“Δεν πρόκειται να ξαναπαραπονεθώ σε κήρυγμα. Αυτό που είδα στις Καστανιές από όλα τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και τους κατοίκους, ήταν απερίγραπτο, τέτοια γενναιότητα, τέτοια ομοψυχία, τέτοιο θάρρος καταδεικνύουν αυτό που είμαστε, ΕΛΛΗΝΕΣ”, είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ νωρίτερα.

Στις επάλξεις οι κάτοικοι του Έβρου

“Εμείς, την ανάσα των απέναντι τη μυρίζουμε” λένε οι κάτοικοι των παρέβριων περιοχών, οι οποίοι χωρίς κανέναν δισταγμό παρατάσσονται για τη διαφύλαξη των συνόρων μας.

Το βράδυ της Δευτέρας, αγρότες, ψαράδες, κυνηγοί, απλοί κάτοικοι με τα αγροτικά τους οχήματα χτένιζαν τις περιοχές του νοτίου Έβρου, γεμάτοι περηφάνια, ακούραστοι και έτοιμοι να βοηθήσουν τα σώματα ασφαλείας όταν και όπου χρειαστεί.

Ειδικότερα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, αγρότες των Φερών, οδήγησαν τα τρακτέρ τους στην περιοχή Τσιρόζη στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, όπου με τους προβολείς που διαθέτουν να βοηθήσουν το έργο στρατού και αστυνομίας,  στο σκοτάδι.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]