Με μέτρα προστασίας από τον Covid-19 οι σημερινές επετειακές εκδηλώσεις στην Δράμα

25 Μαρτίου 202109:43

Στις 11:30 σήμερα το πρωί ξεκινά η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, όπου θα προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας, κκ. Παύλος, μαζί με τον Ιερό κλήρο, κατόπιν του χαρμόσυνου ήχου στον οποίο ήχησαν σήμερα οι καμπάνες των Ιερών Ναών της πόλης.

Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, εντός του Ιερού Ναού, κατά την Δοξολογία, θα παραστούν, με βάση το πρωτόκολλο, μόνο οι εξής επίσημοι προσκεκλημένοι: o Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., οι Βουλευτές Ν.Δράμας, ο Δήμαρχος Δράμας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι επίσημοι θα μεταβούν στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στον Δημοτικό Κήπο Δράμας, όπου η τελετή θα ξεκινήσει με την επιμνημόσυνη δέηση, την επετειακή ομιλία από την εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου Δράμας, κα Αναστασία Αβράμη, την κατάθεση στεφάνων (σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β ́1119/22.03.2021, σελ.13602, αποφάσεις τροποποίησης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας») : από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., τους Βουλευτές Ν. Δράμας, τον Δήμαρχο Δράμας, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Δράμας και εκπροσώπους κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στη συνέχεια θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ηχήσει ο Εθνικός Ύμνος που θα σημάνει την λήξη της τελετής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr