Κουβερτοπαπλώματα, αυτή η λατρεία!

5 Φεβρουαρίου 201822:53

Είναι πολύ χουχουλιάρικα, πολύ ζεστά και πολύ αγαπημένα μας! Τα κουβερτοπαπλώματα είναι το τελευταίο hot trend όσον αφορά τα λευκά είδη και μας έχουν ενθουσιάσει.

Τι διαφορά έχουν όμως απ’ τα υπόλοιπα παπλώματα; Όπως λέει και τ’ όνομά τους, τα κουβερτοπαπλώματα είναι ένα υβρίδιο παπλώματος και κουβέρτας. Στην ουσία, στο κουβερτοπάπλωμα αντικαθίσταται το υφασμάτινο εξωτερικό περίβλημα (που συνήθως είναι βαμβακερό) με κουβέρτα. Τα πιο χουχουλιάρικα κουβερτοπαπλώματα κατασκευάζονται με 2 ειδών κουβέρτες. Η πάνω τους όψη είναι συνήθως από ένα υλικό πολύ απαλό στην αφή όπως βελουτέ ή γούνινη κουβέρτα (από οικολογική γούνα 100% συνθετική) και η κάτω τους όψη από κουβέρτα Sherpa (προβατάκι). Στο εσωτερικό τους είναι σχεδόν το ίδιο με τα παπλώματα. Γεμίζονται δηλαδή με βάτα, ωστόσο όχι στην ίδια ποσότητα με τα συμβατικά παπλώματα για ν’ αποφύγουμε το υπερβολικό βάρος Γιατί τα αγαπάμε τόσο; Λόγω της φύσης τους τα κουβερτοπαπλώματα είναι πάρα πολύ ζεστά αλλά δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος που τ’ αγαπάμε. Το εξωτερικό τους περίβλημα από κουβέρτα τους επιτρέπει να αγκαλιάζουν το σώμα και να προσαρμόζονται στο σχήμα του έτσι ώστε να το ζεσταίνουν ομοιόμορφα και τους δίνει τόσο υπέροχη αίσθηση που δεν θέλουμε να τ’ αποχωριστούμε ούτε στο κρεβάτι, ούτε στον καναπέ!

Πού θα τα βρω;

Θα τα βρεις στο http://bit.ly/2yiibGY ή αλλιώς στην ειδική κατηγορία «Κουβερτοπαπλώματα» στο μενού «Κρεβατοκάμαρα» στο www.spitishop.gr

Πώς να διαλέξω;

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα στα αριστερά της σελίδας για να διαλέξετε το αγαπημένο σας brand ή το χρώμα και το σχέδιο που θέλετε. Στο κουμπί «Άμεσα διαθέσιμα» θα βρείτε κουβερτοπαπλώματα που μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε μέσα σε διάστημα 2 εργάσιμων! Αν πάλι θέλετε να επιλέξετε το πιο ζεστό ένα πολύ βοηθητικό στοιχείο είναι αυτό του βάρους. Το βάρος είναι ένας απ’ τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στη θερμότητα ενός κουβερτοπαπλώματος.

Πώς πλένονται;

Τα κουβερτοπαπλώματα πλένονται κανονικά και στο πλυντήριο, αρκεί βέβαια να τα χωράει. Η αλήθεια είναι πως λόγω όγκου τα περισσότερα δεν χωράνε σε 5κιλους κάδους, οπότε πλύντε τα στο πλυντήριο αν έχετε κάδο 7 κιλών και άνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην προσπαθήσετε να βάλετε ένα μεγάλο κουβερτοπάπλωμα σε έναν μικρότερο κάδο γιατί ενδέχεται λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους τους να χαλάσουν τον κάδο.

Τα θέλω! (  CTA)

Μπες στο www.spitishop.gr και πρόλαβε το δικό σου κουβερτοπάπλωμα πριν εξαντληθούν!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]