Καβάλα: Ταλαιπωρία επιβατών του European Express στο λιμάνι

9 Αυγούστου 201414:54

Το προγραμματισμένο για αναχώρηση δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS στις 12.00 από το λιμάνι της Καβάλας , εξακολουθεί να παραμένει αγκυροβολημένο λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας μέλους της οργανικής σύνθεσης του πληρώματος το οποίο ως περιστατικό διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Αναστάτωση έχει προκληθεί  στους επιβάτες (ανάμεσά τους μικρά παιδιά, ευπαθή και ηλικιωμένα άτομα) και τους τουρίστες που είχαν από καιρό προγραμματίσει το ταξίδι αυτό με προορισμό τη Λήμνο , τη Μυτιλήνη, τη Σάμο…

Ιδιαίτερο πρόβλημα δημιουργείται από την στάση του πληρώματος και της εταιρείας από τους οποίους δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πώς και πότε θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο.

Το Λιμεναρχείο της Καβάλας δεν γνωρίζει επίσης τίποτε για την ώρα πιθανής αναχώρησης του πλοίου.

Το  KomotiniPress επικοινώνησε με αρμόδιους από τα Υπουργείο Ναυτιλίας και Τουρισμού τα οποία και ενημερώθηκαν σχετικά για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το μέλος του πληρώματος που ασθενούσε επέστρεψε από το Νοσοκομείο Καβάλας και το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Επιβάτες του πλοίου ενημέρωσαν τον συντάκτη του KomotiniPress ότι ήδη από το πρωΐ ακουγόταν από λιμενικούς υπαλλήλους ότι το πλοίο θα ξεκινήσει στις 14.00 το μεσημέρι.

πηγή: www.kavalapress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]