Κάριανη: 29χρονος Αλβανός “χτυπούσε” κατοικίες

19 Φεβρουαρίου 201817:11

Μέσα σε ένα απόγευμα, την περασμένη Πέμπτη, έγιναν στόχοι διαρρηκτών τουλάχιστον δέκα εξοχικές κατοικίες στην παραλιακή περιοχή της Κάριανης , με τους δράστες να μην αρκούνται σε μετρητά και τιμαλφή, αλλά να «γδύνουν» κυριολεκτικά τα σπίτια ξηλώνοντας ακόμη και τις… βρύσες!

Μετά τις καταγγελίες που δέχθηκαν από τους ιδιοκτήτες, οι αστυνομικοί του σταθμού Ορφανού ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν το βράδυ της Παρασκευής έναν 29χρονο Αλβανό κάτοικο της περιοχής, στο σπίτι του οποίου ανακάλυψαν πλήθος κλοπιμαία που παρελήφθησαν από τους ιδιοκτήτες τους. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν μια ηλεκτρονική συσκευή και δυο ηλεκτρικές, διάφορα εργαλεία, οικιακά σκεύη, ρούχα και τρόφιμα, ενώ ξήλωσαν βρύσες, σωλήνες χαλκού και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που οι δράστες σκοπό να πουλήσουν.

Ο 29χρονος αλλοδαπός κράτησε κλειστό το στόμα του στην προανάκριση και δεν αποκάλυψε τους μέχρι στιγμής άγνωστους συνεργούς του, μαζί με τους οποίους διέρρηξε τα εξοχικά προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων και την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]