Γιατί να προτιμήσετε τα ρόλερ σκίασης

11 Οκτωβρίου 201713:17

Σκεφτήκατε ποτέ να μεταμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο ή τον επαγγελματικό με λίγο χρώμα παραπάνω αλλά ακόμα το σκέφτεστε.? Τότε αυτό το άρθρο που γράψαμε ειδικά για εσάς που δυσκολεύεστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να το κάνετε χωρίς βαψίματα σε τοίχους και αλλαγές επίπλων σε πιο έντονα χρώματα. Σίγουρα ένας εσωτερικός χώρος για να μας φτιάχνει την διάθεση και να μας δημιουργεί την αίσθηση ενός φιλόξενου περιβάλλοντος θα πρέπει να του δώσουμε χαρακτήρα αλλά και στυλ, αυτό θα το καταφέρουμε με τα ρόλερ σκίασης όπου σε αυτά θα βρούμε το ζητούμενο που ψάχνουμε χωρίς υπερβολές και μεγάλες αλλαγές.

Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε γιατί επιλέξαμε τα ρόλερ σκίασης για μια διακοσμητική αλλαγή και γιατί όχι κάτι άλλο, αυτό θα σας εξηγήσουμε αμέσως παρακάτω λέγοντάς σας πως η μεγάλη ποικιλία στην παλέτα χρωμάτων όπου μπορούμε να βρούμε εν έτη 2017 στα ρόλερ σκίασης είναι χιλιάδες όπως και τα σχέδια όπου μπορεί να διαλέξει κανείς για τον προσωπικό του χώρο. Η μεγάλη ποικιλία σε ρόλερ σκίασης έχουν καταφέρει να καλύψουν τα γούστα και τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καθώς έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε σχέδια διαφορετικά για την κουζίνα, το σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο αλλά και για το γραφείο.

Τολμήστε να βάλετε ρόλερ σκίασης και όχι τις βαρετές κλασικές κουρτίνες, κερδίστε από την μοντέρνα εμφάνιση τους αλλά και την εύκολη χρήση καθώς τα ρόλερ χωρίζονται σε 2 τύπους όπως τα χειροκίνητα και τα αυτόματα όπου εκεί με την χρήση ενός τηλεχειριστηρίου θα κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα το μάζεμα του πανιού σας. Η επιλογή στα ρόλερ σκίασης είναι μια επιλογή του μέλλοντος καθώς όλο ένα και περισσότεροι τα επιλέγουν και τα χρησιμοποιούν, καθώς καταφέρνουν εύκολα να μετατρέψουν τους χώρος τους σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο μέρος όπου εκεί θα μπορούν να περνούν ευχάριστα την ώρα τους.

Όσο για τις προδιαγραφές που συνοδεύουν τα ρόλερ σκίασης είναι υψηλές καθώς η τεχνολογία και η ποιότητα που τα χαρακτηρίζουν όπως ότι θεωρούνται κατάλληλα και ιδανικά για την προστασία από την κακή ηλιακή ακτινοβολία αλλά επίσης μπορούν να συμβάλουν στην ρύθμιση και τον έλεγχο της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος αλλά και του φυσικού φωτός τα έχουν κάνει να βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Η υψηλή αισθητική που έχουν αλλά και η υψηλή ποιότητα τους είναι τα συστατικά της επιτυχίας τους και μπορεί να τα βρει κανείς σε αρκετά οικονομικές τιμές. Η εγκατάσταση τους γίνεται με εύκολο τρόπο χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία και σε αρκετές περιπτώσεις να γίνει και από εσάς τους ίδιους.

Οι τύποι και οι κατηγορίες όπου μπορείτε να βρείτε για να διαλέξετε στα ρόλερ σκίασης είναι τα μεταλλικά και ξύλινα ρόλερ. Όσων αφορά τα πανιά σκίασης και τα σχέδια τους μπορείτε να βρείτε μονόχρωμα, εμπριμέ, ριγέ, Ολικής συσκότισης κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, διατρητά, αραχνοϋφαντα, μεταλιζέ αλλά και με διάφορα εφέ όπως το ξύλο.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε πως έχετε την δυνατότητα πλέον στα ρόλερ σκίασης να τυπώσετε το δικό σας μοτίβο ή φωτογραφία επάνω στο πανί σκίασης, φανταστείτε ένα παιδικό δωμάτιο με ένα ρόλερ σκίασης με αποτυπωμένη επάνω του την αγαπημένη ζωγραφιά του μικρού σας. Όσο για τους επαγγελματίες μπορούν και αυτοί με την σειρά τους να τυπώσουν ακόμα και το λογότυπο της επιχείρισης τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]