Εξιχνίαση κλοπής Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου

1 Ιουλίου 201913:51

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομικές έρευνες, κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την 7-3-2019 το μεσημέρι, στο νομό Καβάλας.

Από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 28 και 22 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το μεσημέρι της 7-3-2019, σε αγροτική περιοχή του Χρυσοχωρίου  Καβάλας, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία 38χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν ανασφάλιστο με τα κλειδιά στη μίζα.

Στο πλαίσιο των ερευνών το απόγευμα της ίδιας ημέρας, βρέθηκε στο Δροσερό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης το αφαιρεθέν όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο inf[email protected]