Έψαξαν όλη την Ελλάδα και συνέλαβαν τρεις για διακίνηση φωτογραφίας ανηλίκου- Έρευνες και σε Ξάνθη

24 Οκτωβρίου 201402:18

Σε τρεις συλλήψεις και στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος άλλων τεσσάρων ατόμων κατέληξε μεγάλη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον Οκτώβριο σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδος, Λακωνία και Αγρίνιο.
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία ότι ανήλικο κορίτσι έστειλε άσεμνες φωτογραφίες της σε χρήστες του διαδικτύου που την αποπλάνησαν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την ενημέρωση των εισαγγελικών αρχών και την έκδοση των απαραίτητων βουλευμάτων για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη των χρηστών.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Έλληνες, ηλικίας 36, 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος άλλων τριών Ελλήνων, ηλικίας 47, 20 και 19 ετών και ενός 22χρονου αλλοδαπού.

πηγή: protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]