2ο κρούσμα κορονοϊού στην Δράμα – Εργαζόμενος στο Γ. Νοσοκομείο βρέθηκε θετικός

31 Μαρτίου 202011:31

Θετικό κρούσματα κορωνοϊου εντοπίστηκε σε εργαζόμενο (τραυματιοφορέα)στο νοσοκομείο της Δράμας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον τραυματιοφορέα που μετέφερε την 50χρονη αεροσυνοδό πριν λίγες μέρες η οποία είχε βρεθεί θετική στον covid-19.

Τα μέτρα προστασίας στο νοσοκομείο είναι αυξημένα μετά από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dramini.gr υπάρχουν επτά μέχρι στιγμής ύποπτα κρούσματα,τα οποία βρίσκονται στους ειδικούς χώρους που έχουν διαμορφωθεί στις κλινικές: Ουρολογική, ΩΡΛ, και Οφθαλμολογική για αυτές τις περιπτώσεις.

Με συνεχείς συναντήσεις της επιτροπής λοιμώξεων που έχει συσταθεί στο Γ.Ν.γίνεται μεγάλη προσπάθεια- αγώνας, ώστε να αντιμετωπιστούν θέματα, που σχετίζονται με την πανδημία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

Από την μεριά των εργαζομένων τονίζεται, ότι επιβάλλεται να παρθούν μέτρα προστασίας της οικογενείας του εργαζόμενου, να γίνει γρήγορα εργαστηριακού τύπου εξέταση στο προσωπικό, εκτεταμένη απολύμανση των χώρων – πέρα από αυτούς που γίνονται από το προσωπικό του νοσοκομείου -, να υπάρχει ταχύτερη  αποστολή αποτελεσμάτων ( ερχονται μετά απο τρεις μερες)  και υλικά προστασίας όπως μάσκες στολές γάντια και γιαλιά.  στολές γαντια και γιαλία.

 

dramini.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]