10 Χρόνια Hellas Press Media – Η επετειακή εκδήλωση για τον κύκλο που έκλεισε & τον νέο που ανοίγει

30 Ιανουαρίου 202012:37

10 Χρόνια Ηellas Press Media

10 Χρόνια ενημέρωσης, δημιουργίας και αξιοπιστίας, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο, για να ξεκινήσει μια νέα πορεία στα επόμενα 10, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο Elisso στην Ξάνθη.

Το ξεκίνημα, η πορεία, οι αντιξοότητες, η αντιμετώπιση και κυρίως το πείσμα των μελών της οικογένειας της Hellas Press Media, για τη συνέχιση αλλά και την ενδυνάμωση του έργου που επιτελεί στον τομέα της διαδικτυακής ενημέρωσης, ήταν ορισμένα μόνο από αυτά που παρουσιάστηκαν στην επετειακή εκδήλωση. Εκκλησία, Μουφτείες, Σώματα Ασφαλείας, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Θεσμικοί φορείς και πολλοί φίλοι της Hellas Press Media, βρέθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, εκεί για να αγκαλιάσουν και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη, την εκτίμηση αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη τους!

Η οικογένεια της Hellas Press Media, μεγάλωσε σε πείσμα των καιρών και πλέον “ταξιδεύει” ενημερωτικά τους χρήστες της, από τα Ιωάννινα μέχρι τον Έβρο!

Το “ταξίδι” αυτό μάλιστα, είναι παιδί της Θράκης, αφού γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2008, με τη δοκιμαστική λειτουργία του Xanthipress.gr και την 1η Ιανουαρίου του 2009 την επίσημη λειτουργία του και ουσιαστικά γίνεται η έναρξη της Hellas Press Media.

Τι είναι η Hellas Press Media

Είναι ένα δίκτυο που βασίζεται σε ένα όραμα δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό με μοναδική φιλοδοξία να ενημερώσει τον κόσμο και να συνενώσει τις υγιείς δημοσιογραφικές και επιχειρηματικές δυνάμεις κάθε περιοχής. Τοπικά Portal από όλη την Ελλάδα δημιουργούνται από τοπικούς επιχειρηματίες με δημοσιογράφους που ακολουθούν μια συγκεκριμένη κουλτούρα ενημέρωσης χωρίς πολιτική γραμμή και μόνο ενδιαφέρον την έγκαιρη παράθεση γεγονότων. Ταυτόχρονα όλα τα site σε όλη την Ελλάδα, έχουν ακριβώς την ίδια εικόνα, οργάνωση, αισθητική ταυτότητα για να δημιουργούν ένα «Ασφαλές» και αξιόπιστο περιβάλλον πλοήγησης του χρήστη.

Τα Press του δικτύου προσπαθούν να επαναφέρουν τη δημοσιογραφία στις πραγματικές της διαστάσεις χωρίς παραγοντισμούς και διαπλοκή, χωρίς όσα έχουν απαξιώσει την ενημέρωση, ως τη μόνη διέξοδο για ειλικρινή σχέση με τους αναγνώστες. Ταυτόχρονα, όλο αυτό το δίκτυο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επιχειρηματικής επιτυχίας γιατί στοχεύει σε ένα κοινό που οριοθετείται σε μεγάλο βαθμό από τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Τι κοινό διαθέτουν τα Press

Τα press διαθέτουν καταρχάς, το πιο δυναμικό κοινό (και καταναλωτικά δυναμικό) γιατί απευθύνεται σε σκεπτόμενους πολίτες με φρέσκες ιδέες. Όμως το κοινό δεν είναι μόνο νεανικό. Πλέον το internet, και ειδικά τα ειδησεογραφικά Portal, έχουν ηλικίες πολύ μεγαλύτερες.

Γιατί πετυχαίνουν τα Press

Είναι μια «συνταγή» που ξεκινά από ανθρώπους με γνώση και έτσι διαθέτουν επαρκή και πολυπληθή τεχνική υποστήριξη και προσφέρουν ενημέρωση αποκλειστικά προσανατολισμένη στο διαδίκτυο με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο γνώσης και υποστήριξης.

Aπό την πρώτη επιτυχία του XanthiPress.gr μέχρι τώρα έχει δημιουργηθεί ένας θόρυβος για το εγχείρημα και, παράλληλα, ένα Βrand που επαναλαμβάνεται στις επαρχιακές πόλεις και αποτελεί δείκτη εμπιστοσύνης του κοινού για την ενημέρωσή του. Είναι δηλαδή ένα σήμα γνωστό σταδιακά, που κυκλοφορεί από πόλη σε πόλη, έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα, έχει πολύ στενή καθοδήγηση ώστε να μην ξεφεύγει από την επιτυχημένη γραμμή του.

Το δικό σας Press

Ο καθένας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος μπορεί να ανοίξει την δική του πετυχημένη επιχείρηση και να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των Web Media. Η Hellas Press παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής δραστηριότητας όπου εξασφαλίζει την σίγουρη επιτυχία. Αφού διαβάσατε τι είναι τα Press και πιστεύετε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το όραμα της γνήσιας δημοσιογραφίες επικοινωνήστε  μαζί μας χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.

Η Hellas Press Media, βρίσκεται εδώ, κοντά σας, για αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση, για όλους όσους….

                                                                                     “Επιμένουν να σκέφτονται…”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr